Skip to main content
Loading
07:00
  1. Registration
    60 mins
    Come see us at the registration desk to pick up your badges
    Thank you to our Registration Sponsor
  2. Networking Breakfast
    60 mins
    Head to the exhibit hall to network and enjoy breakfast
09:55
  1. Networking Break
    Exhibit Hall D
    30 mins
    Head to the exhibit hall to network and enjoy coffee and light refreshments
    Thank you to our Networking Break Sponsor!
11:25
  1. Networking Lunch
    Exhibit Hall D
    60 mins
    Head to the exhbit hall to network and enjoy lunch
14:30
  1. Networking Break
    Exhibit Hall D
    30 mins
    Head to the exhibit hall to network and enjoy coffee and light refreshments
    Thank you to our Networking Break Sponsor!
15:00
  1. Hall D
    45 mins
    Welcomed by Maj Gen Arnold Punaro, USMC (Ret), Chief Executive Officer, The Punaro Group, LLC, Chair, NDIA ETI Advisory Board
16:30
  1. Hall D
    5 mins
16:35
  1. Networking Reception
    Exhibit Hall D
    85 mins
    Join us in the exhibit hall for a networking reception
07:00
  1. Registration
    60 mins
    Come see us at the registration desk to pick up your badges
    Thank you to our Registration Sponsor!
  2. Networking Breakfast
    60 mins
    Head to the exhibit hall to network and enjoy breakfast
08:00
  1. Hall D
    20 mins
08:20
  1. Hall D
    40 mins
    Fireside Chat
09:00
  1. Networking Break
    Exhibit Hall D
    30 mins
    Head to the exhibit hall to network and enjoy coffee and light refreshments
    Thank you to our Networking Break Sponsor!
11:50
  1. 60 mins
    Please enjoy lunch on your own
13:50
  1. Exhibit Hall D
    30 mins
    Head to the exhibit hall to network and enjoy coffee and light refreshments
    Thank you to our Networking Break Sponsor!
14:20
  1. Keynote
    Hall D
    60 mins
17:20
  1. Closing Remarks
    5 mins
    Closing Remarks
17:25
  1. Networking Reception
    60 mins
    Join us in the exhibit hall for a networking reception

COUNTDOWN